Prima  -  Domenii  -  LGVD Agro
 LGVD Agro
Date generale:
Forma juridică:
Societate cu răspundere limitată
Număr de identificare: 1006600025901
Cifra de afaceri: 0
Numărul de angajați: 150-179
Anul fondarii: 2006
Date de contact:
Telefon: +373 22 59 57 29
Adresa: Mun.Chişinău , Sec.Buiucani, str. Ghidighici 3/14, oficiu 4   vezi harta
Cod poştal: MD-2069
 Descriere

Despre companie

Societatea Comercială ,,LGVD-Agro" SRL este o companie care își desfășoară activitatea în domeniul agriculturii, fiind specializată în producerea culturilor multianuale (struguri şi fructe) prin implementarea tehnologilor moderne la toate etapele producerii.

SC ,,LGVD-Agro" SRL are mai multe domenii de activitate cum ar fi:

  • Plantarea viței de vie cu soiuri de struguri de masă;
  • Plantarea livezilor de ciresi;
  • Creșterea pomilor fructiferi pe portaltoaie străine;
  • Producerea și comercializarea strugurilor de soiuri de masă (Moldova, Cardinal, Suvenir de Odesa, Victoria, Prezentabil, Italia, Arcadia);
  • Producerea şi comercializarea fructelor (cireșe, mere, pere, caise, piersici, prune);
  • Producera parilor de beton armat. Producera haragilor;
  • Prestarea serviciilor de prelucrare a pamîntului (arat, afînat, afînat adînc) cu tractoare ultra-moderne CASE;
  • Prestarea serviciilor de proiectare și consultanță.

Avînd un spectru larg de activități, SC ,,LGVD-Agro" SRL prin experiența și devotamentul său față de agricultură de-a lungul anilor capătă amploare atît în țară, cît și peste hotarele acesteea.

De la înființare și pînă în prezent, în companie activează specialişti de înaltă calificare și profesionişti în domeniu. Experienţa acumulată și conlucrarea cu partenerii străini ne permit să realizăm proiecte de orice complexitate. Rezultatele obţinute în ultimii ani denotă o îmbunătăţire continuă a activităţii agricole.

Tindem să implementăm în activitatea agricolă tehnologii noi și metode avansate, să diversificăm gama de produse cultivate şi de servicii prestate, fapt ce ar permite crearea unui cadru larg de colaborare cu partenerii noștri.

Suntem gata să dialogăm cu toate persoanele interesate pentru eventuale colaborări reciproc avantajoase, garantînd produse calitative și servicii competitive.

Convingîndu-vă că suntem un partener de încredere, vă dăm întîlnire la SC ,,LGVD-Agro" SRL.

 

 Servicii și produse
Soiuri de cireş
07.08.2013
 Domenii
 Cuvinte cheie
 Publicitate

  

Copyright  © 2019 Agroconect Toate drepturile rezervate.    Tel: +373 69 14 06 14   : sus
      Acest site a fost elaborat cu suportul Proiectului Competitivitatea Agricolă şi Dezvoltarea Întreprinderilor (ACED), finanţat de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi Corporaţia Provocările Mileniului (MCC) şi este gestionat de Artaria Studio SRL. Materialele publicate sunt plasate de utilizatorii înregistraţi ai site-ului, care sunt responsabili pentru conţinutul respectiv, inclusiv în vederea respectării dreptului de autor. Conţinutul materialelor în cauză nu reflectă neapărat opinia finanţatorilor sau a administratorului site-ului.      Soluție


Acces Rapid